طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ در فر سلطانی , دستور پخت کباب برگ در منزل , xvc jidi fhf fv

طرز تهیه کباب برگ

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب برگ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب برگ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

طرز تهیه کباب بختیاری در منزل

طرز تهیه کباب بختیاری در منزل

کباب بختیاری یکی از اصیل ترین کباب های ایرانی است که به روش های متفاوتی

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کباب برگ

  • پیاز ۲ عدد
  • کره 50 گرم
  • گوجه فرنگی ۵ عدد
  • گوشت راسته ۱ کیلوگرم
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

برای تهیه کباب برگ خانگی ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با استیک کوب روی گوشت می کوبیم تا پهن شود و ضخامت آن کمتر از نیم سانتی متر شود و با چاقو گوشت ها را در ابعاد 3 الی 4 سانتی متر خرد می کنیم

طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه

طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه

کباب شیشلیک از قدیمی ترین کباب های سنتی ایرانی است که بهترین نوع آن را

و داخل کاسه ای می گذاریم و پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و روی گوشت ها می ریزیم و فلفل سیاه و روغن مایع روی گوشت ها می ریزیم و دستکش در دست می کنیم و همگی گوشت ها را خوب زیر و رو می کنیم

تا همه نقاط گوشت طعم دار شود و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب گوشت ها مزه دار شوند. سپس کاسه محتوی گوشت ها را بیرون می آوریم و گوشت ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم

و با دست گوشت ها را ثابت نگه می داریم و سیخ را از وسط گوشت ها رد می کنیم.همگی گوشت ها را به همین شکل آماده می کنیم و روی آن ها نمک می پاشیم و منقل یا کباب پز را آماده می کنیم و کره را در تابه ای کوچک می گذاریم

و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا ذوب شود و سیخ ها را روی کباب پز می چینیم و زمانیکه گوشت ها تغییر رنگ دادند آن ها را می چرخانیم و با قلمو داخل کره می زنیم و روی گوشت ها می کشیم تا آغشته به کره شوند و کباب های نرم و لذیذ تری داشته باشیم

طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله

طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله

کباب چنجه یکی از اصیل ترین کباب های ایرانی است که در گذشته فقط با گوشت

چندین مرتبه که سیخ ها را می چرخانیم با قلمو کره را نیز روی گوشت ها می کشیم.در پایان گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و از وسط نصف می کنیم و داخل سیخ می کنیم و کباب می کنیم و کباب برگ را با پلو و گوجه فرنگی کبابی نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com


دنیای بی غم کباب ,گوشت ,کنیم ,تهیه ,مواد ,لازم ,تهیه کباب ,مواد لازم ,ترین کباب ,گوجه فرنگی ,آشپزخانه قرار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

امداد خودرو کرمانشاه ،خودروبر،یدک کش همه چی موجوده جیبوجت خبرنگار بهشت فروشگاه fbiswat baseplan گیوه کردستان جایزه محیط زیستی دکتر رادمنش sbc.rzb.ir - کـانـون‌ فـرهـنـگـی تـربـیـتـی شـهـیـد بـاهـنـر شـهـرسـتـان بـافـق